Forretningsbetingelser for Edokois website http://www.edokoi.dk/
Generelle oplysninger om virksomheden

Edokoi Danmark…….
CVR-nummer: 19480542
Framlevkorsvej 29
8462 Harlev J
Telefonnummer: 86941375
Fax-nummer: 86942823
Officiel e-mail adresse:
Officiel web-adresse: http://www.edokoi.dk/
Ejer.: Lars Lyngkilde

Edokoi har en udsalg fra vores butik , der har åbent dagligt 109-17.30 samt lør-søndag fra 10-16

Persondatapolitik
Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
http://www.edokoi.dk/ anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges på til:

- at skabe øget brugervenlighed
- at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

navn, adresse, telefonnummer, email-adresse

Personoplysningerne registreres hos Edokoi og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer kontrakten, men du kan ikke selv tilgå kontrakten via vores website efterfølgende. Du kan dog til en hver tid rette henvendelse til os, så sender vi kontrakten til dig på en e-mail.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:

Ledelsen, Salg og markedsføring, samt administration og bogholderi

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret ligsom personoplysninger ikke krypteres.. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgene måde:

SSL mod PBS

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Edokoi har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Edokoi via e-mail: .

Bestilling
Du kan bestille varer fra Edokoi på følgende måder:

- via e-mail
- via telefonisk bestilling
- via bestilling via fax
- via post

Alle priser på websitet angives inklusive og eksklusive moms.
Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog.: dansk

Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere på følgende måde: Forbrugerenmodtager email med kontrakt

Betaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Edokoi eller andre har mulighed for at læse dataene.
Når betalingen er godkendt, er den endelige købsaftale indgået imellem EDOKOI og kunden
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

- Dankort.
- Visa
- Mastercard

(Erhverv)
Bankoverførsel via en konto til konto overførsel sker til os på følgende konto:
Bank: Nordea
Reg. nr. 2316 Kontonr. 5901954927


Levering


Levering sker normalt inden for fem (5) arbejdsdage fra bestillingsdagen.
Ved bestilling af varer , der ikke er på lager iEDOKOI, skal der beregnes en yderligere leveringstid på op til fem (5) arbejdsdage.
Ved bestilling af varer, som ikke pt. er på lager , bliver kunden kontaktet af EDOKOI via e-mail.
Der tages forbehold for udsolgte varer.

Edokoi benytter følgende fragtfirma:

- PostDanmark
- Danske Fragtmænd


Fortrydelsesret: 14 dages fuld returret
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. De returnerede varer bør være i ubrudt emballage.
Fortrydelsesretten bortfalder derfor også , hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Hvis du har købt en varer via Internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres.

Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse og der returnere varen og fortryde købet. Adressen er: EDOKOI Framlev korsvej 29 8462 Harlev J

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig via check, som fremsendes til den adresse vi har registreret i forbindelse med købet. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.

Reklamation
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Hvis varen er defekte ved ankomsten skal den sendes retur til EDOKOI senest en (1) uge efter modtagelsen.
Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

EDOKOI
Framlevkorsvej 29
8462 Harlev j

Kunden skal dog altid kontakte EDOKOI, for at modtage et retur nummer, før afsendelse

E-markedsføring
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil. Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via websitet:

På websitet har vi en tip-en-ven funktion. Denne bruges til, at du kan sende en mail til din ven og gøre ham eller hende opmærksom på

Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale.