Hjælp til havedammen

At lave en havedam til koi er ikke en helt enkelt opgave. For at få en perfekt havedamsløsning skal der være styr på design og layout, dimensionering og alt det tekniske omkring dræn, filtre, pumper, vandkvalitet osv. osv.

Edokoi Danmark har igennem tiden lavet et meget stort antal havedamme, for både private og for virksomheder. Derudover har vi igennem årene opbygget en meget stor teknisk forståelse for hvordan disse ting skal sættes sammen og bruges.

Vi kan tilbyde at lave din havedam eller stå for en eventuel udvidelse. Hvis du selv vil stå for opgaven er vi naturligvis klar med råd og vejledning, så du kommer bedst muligt i gang. Vi tilbyder samtidig en række udvalgte produkter, som både i forhold til pris og kvalitet gør at du er bedst muligt stillet.

Du finder inspiration blandt de cases vi har lagt op her, eller i vores nyhedsbrev. Du kan også se vores webshop med udstyr

Er du mere til japanske vand haver, så bygger vi også  dem, eller det kan være et projekt du selv står for, som vi også hjælpe med .
vi kan levere form klippede planter, sort granit til kanten, bambus osv.
Give os et kald hvis dette har din interesse,